Skip to main content
Qui som

La nostra visió
i missió

La normativa mediambiental cada vegada és més estricta. Els principis de sostenibilitat, minimització i conservació del medi impregnen les lleis que emanen no solament del nostre govern, sinó que són els eixos vertebradors de les principals directrius europees reguladores del medi ambient. Avui dia, és imprescindible respectar totes aquestes normes si volem portar a terme sense problemes qualsevol activitat industrial.

Per això, vàrem crear Ambientalis, una empresa que s’ocupa de gestionar adequadament qualsevol vector ambiental. Ambientalis està format per professionals de diversa procedència que fa més de 20 anys que estan en el sector. La nostra activitat ens permet gestionar d’una manera integral, tots els vectors del medi ambient, oferint un servei innovador i de qualitat que s’adapta a les necessitats de qualsevol empresa.

Ambientalis li ofereix les millors opcions en matèria de gestió de residus al llarg de tot el cicle de vida.

Té problemes amb la seva depuradora? Ambientalis està capacitada per trobar-li la solució.

Necessita descontaminar el sòl de la seva indústria? Us oferim la nostra tecnologia patentada per descontaminar in situ en un curt espai de temps. I si, senzillament, només necessita assessorament en general, o bé s’ha de treure la llicència ambiental, nosaltres estarem encantats de fer-ho.

Logotip Ambientalis

Equip format per experts
amb més de 25 anys d'experiència

Necessites informació sobre els nostres serveis? Truca'ns o escriu-nos un missatge de correu electrònic, i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible.

Logotip Ambientalis