Skip to main content
Ambientalis
Avís legal
1. DADES IDENTIFICATIVES DE LA SOCIETAT:

En compliment del que estableix l’article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI-CE), a continuació es detallen les dades identificatives de la Societat:

NOM COMERCIAL: Ambientalis

DENOMINACIÓ SOCIAL: Ambientalis Gestió Integral, SL

CIF: B66350760

DOMICILI SOCIAL: C/ Puigterra de baix, 5 BI. 9; 08241 - Manresa (Barcelona)

TELÈFON: +34 93 770 23 71

E-MAIL: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

PÀGINA WEB: https://www.ambientalis.cat

INSCRIPCIÓ AL REGISTRE MERCANTIL DE BARCELONA: Escriptura atorgada el dia 1 d'agost de 2014, ha estat presentada en data 14 d'agost de 2014, causant l'assentament 1994 del diari 1195 i quedant inscrita en data 1 de setembre de 2014 en el Volum 44455, Foli 188, Full B-456537, Inscripció 1.

2. PROPIETAT INTEL·LECTUAL:

AMBIENTALIS és una marca registrada. Tots els altres noms, marques o productes de companyies i institucions esmentats en la web, són marques registrades dels seus respectius propietaris.

Els textos, imatges, fotografies, animacions, així com la informació i els continguts que es recullen en aquesta web, estan protegits per la legislació espanyola en relació amb els drets de Propietat Intel·lectual i la Llei de Marques, a favor de AMBIENTALIS, i no es permet la reproducció total o parcial, ni el seu tractament informàtic, la seva difusió, ni la seva modificació, ni altres drets reconeguts legalment al seu titular, sense el permís previ i per escrit de AMBIENTALIS⁣.

3. PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL:

En compliment de la normativa que regula la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre protecció de dades de caràcter personal (LOPD), l’objecte és garantir i protegir, pel que fa al tractament de les dades personals, les llibertats i drets de les persones físiques, AMBIENTALIS informa els usuaris que les dades de caràcter personal que es recullen en els formularis del web d'AMBIENTALIS són objecte de tractament automatitzat de caràcter confidencial i s’incorporen a fitxers, la titularitat correspon a AMBIENTALIS.

La recollida i tractament automatitzat de les Dades de Caràcter Personal té com a finalitat el manteniment de la relació que s’estableixi amb AMBIENTALIS, així com facilitar la informació d’altres activitats pròpies de la societat. S’han adoptat per part de AMBIENTALIS els nivells de seguretat adequats a les dades que es faciliten i, a més, s’han instal·lat tots els mitjans i mesures tècniques al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades que ens faciliten.

Així mateix, informem que l’usuari té dret, en tot moment, a exercir els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació de les seves dades. En aquest últim cas, les dades recollides seran eliminats automàticament. Per fer efectius aquests drets haurà de dirigir-se a AMBIENTALIS a través de l’adreça de correu electrònic: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

4. ENLLAÇOS:

AMBIENTALIS no assumeix cap responsabilitat sobre els enllaços externs, que es puguin incloure en la pàgina web, per què no té cap control sobre el contingut d'aquests.